Zoek
Sluit dit zoekvak.

LEER JEZELF KENNEN

READING

Kom je er zelf niet uit, maar wil je wel graag je eigen Human Design ontrafelen? 
Boek een Human Design Reading en laat mij jou vertellen over jouw design.

Ontdek jezelf meer flow hoe jouw energie werkt je eigen superpowers

Leer jezelf opnieuw kennen met behulp van je Human Design.

Meer flow in je leven door Human Design

Boek dan een Human Design reading en krijg handvatten die bij jouw unieke design horen.

Leer hoe jouw energie werkt

Als jij weet hoe jouw energie werkt en wat je valkuilen zijn, kun je je leven hier beter op indelen. Minder luisteren naar de praatjes in je hoofd, meer naar je lijf. Hoe beter jij je energie begrijpt, hoe soepeler het leven gaat stromen, zonder roadblocks die in energielekken veranderen.

Ontdek hoe jij beslissingen mag nemen

We zijn gewend om beslissingen met ons hoofd te nemen, laat dat nou nét niet de bedoeling zijn volgens Human Design. Ik leer je wat jouw autoriteit is, en hoe je die kunt gebruiken om beslissingen mee te nemen, zodat jij jouw eigen pad loopt.

Herken wanneer je uit alignment bent, en belangrijker: leer hoe je weer in alignment komt

Hoe meer je volgens jouw design leeft, hoe meer het leven gaat stromen en flowen. Ik leer je waaraan je herkent dat je uit alignment bent, en geef je praktische tips hoe je weer IN alignment komt.

"Het geeft je bevestiging van dingen die je misschien altijd al voelde maar nooit echt helder had. Het zorgt ervoor dat je veel meer begrip hebt voor wie je bent, hoe je werkt en op welke manier. Het geeft echt handvatten voor het leven en dat is heerlijk."
Bowie Redman Barbiers
Sacrale Manifesting Generator
Doorbreekt taboes: spreker & schrijver
@bowieredman
"Hiske heeft een onwijs fijne energie, terwijl ze ook nog eens weet waar ze het over heeft. Ze heeft haar eigen innerlijke werk gedaan en dat is essentieel bij Human Design. We want more! We want more!"
Patty Golsteijn
Sacrale Manifesting Generator
VA Festival organisator & multipassionate
@pattygolsteijn

Jouw reader :
1/3 Sacrale Generator

Ik ben Hiske, ik ben een 1/3 Sacrale Generator op het Right Angle Cross of Maya. Ik ben echt een verzamelaar van informatie en wil graag tot de kern van dingen komen. Mijn kennis en inzicht over Human Design heb ik opgebouwd door in mijn eigen leven te gaan experimenteren met de kennis, en constant te blijven leren vanuit verschillende bronnen. Zo leerde ik bijvoorbeeld niet alleen van de grondlegger van Human Design (Ra Uru Hu), maar ook van andere Human Design experts. Mijn kennis komt uit de Engelstalige Human Design community. Deze inzichten vertaal ik vervolgens voor jou naar tastbare voorbeelden in het Nederlands. Wel zo makkelijk.

Mijn doel is om Human Design toegankelijk, begrijpelijk en toepasbaar te maken. Sinds begin 2020 zit ik in mijn eigen experiment, en deel ik hier veel over. In mijn sessies hoor je mij vaak praktische voorbeelden uit het dagelijks leven aanhalen om de droge kennis te laten landen. 

Ik hoor vaak terug dat mensen op een andere manier naar zichzelf zijn gaan kijken na een sessie met mij. Met minder oordeel en meer compassie. Mijn nadruk ligt op empowerment, en ik gebruik altijd een vleugje humor.

Ik vind het belangrijk dat Human Design een empowerende tool is. Het kan confronterend zijn, maar mijn doel is dat Human Design je verder helpt.
Je dichterbij jezelf brengt, en je weer leert te vertrouwen op jezelf. 
Want dáár zit alle magie. Dat is wat ik je wil laten ervaren.

"Mooi cadeau aan jezelf. Heeft geeft veel inzichten"

Wat kun je verwachten?

De hele sessie wordt ondersteund met praktische voorbeelden.

Wat anderen over hun sessie zeggen

"Hiske heeft mij in slechts één uur tijd de helderheid gebracht waar ik naar zocht. Ze gaf me concreet advies waar ik ook echt iets mee kan, om me nog meer met mezelf te kunnen verbinden. Hiske is een fijne, warme en empathische persoonlijkheid die je ook laat zien hoe uniek je bent."
Svea
Emotional Generator
Brand Story Strateeg
@sans_sel.nl
"De Human Design Reading van Hiske was mind-blowing. Ze nam uitgebreid de tijd om mijn chart door te nemen. Ze gaf duidelijke voorbeelden om dingen te verhelderen. Het was een mix van dingen die herkenbaar zijn, kwartjes die vielen en 'oh, daarom doe ik dat'-dingen. Naar aanleiding van de reading ben ik meteen kleine stappen gaan zetten om meer in lijn met mijn design te gaan leven. Superleuk, mega interessant en een absolute aanrader!"
portret nanneke van drunen
Nanneke
Splenic Projector
Personal Story Facilitator
@nannekevandrunen
"Het is een bijzondere ervaring om zoveel over jezelf te weten te komen via iemand anders. De informatie die mij gegeven is tijdens de sessie is heel waardevol en toepasbaar in mijn dagelijks leven."
Karin
Emotional MG
Freelance tekstschrijver
@ikwilemigreren.nl
"De sessie met Hiske was ontzettend interessant! Ze heeft mij op een heel relaxte manier meegenomen in mijn persoonlijke chart, waardoor ik bijna de hele sessie heb zitten knikken vanwege de herkenning 🙂 Ik weet nu waar mijn valkuilen liggen, hoe ik mijn energie in kan zetten en hoe ik me verhoud t.o.v. andere types. Echt een cadeautje voor jezelf!"
Anne
Splenic Manifestor
Slaapcoach
@annevanderzee_
"Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! Het gesprek heeft me aan de ene kant gerustgesteld dat ik echt al dicht bij mezelf sta en op het goede pad zit en aan de andere kant handvatten gegeven om om te gaan met dingen waar ik mee worstel."
Anne
Emotional Manifestor
Zangeres & Vocal coach
@anne_ermens

Wil je jouw unieke zijn ontdekken?

Deep Dive reading

90-120 minuten live via Zoom
345 incl. btw
 • Interactieve diepte reading van 90-120 minuten via Zoom
 • Inzicht in jouw Human Design
  Basis + profiel, centers, channels & evt andere elementen die relevant blijken
 • Inzicht in jouw overkoepelende verhaal: wat kom je hier doen?
  Wat is je rol, je talenten, valkuilen, thema's
 • Praktische tips om met je Human Design te gaan experimenteren
 • Ruimte voor vragen & reflectie
 • Mogelijkheid voor opname van de sessie
populair

Echt ermee aan de slag?

Integratie traject

3 Zoom-sessies verdeeld over 6 weken
845 incl. btw
 • Leer leven in je design
 • Een diepte reading opgeknipt in drie 1-op-1 Zoom-sessies, waarbij we de link leggen naar jouw dagelijks leven. Waar je deze elementen écht kunt gaan belichamen.
 • Inzicht in jouw Human Design:
  Type, strategie, autoriteit, profiel, centers, channels, superpowers, valkuilen en overkoepelende verhaal
 • Coaching op waar je tegenaan loopt
  vanuit Human Design bekeken.
 • Persoonlijke werkboeken om met je design aan de slag te gaan

Toch nog twijfels?

Hiske en Human Design is als Yin en Yang. Een kracht zo sterk en enthousiast dat je uit Hiske haar hand eet. In een uur tijd neemt ze je mee in jouw eigen Human Design en legt ze de belangrijkste aspecten uit. Het is verhelderend en inspirerend en soms ook ietwat ironisch en confronterend. Verwacht niet dat je na één sessie alle antwoorden op het leven hebt. Maar zie het als het begin van iets nieuws, iets moois. Leven naar je volle potentie. Het moment om puzzelstukjes van jezelf te laten klikken op basis van jouw Human Design. Wil jij meer uit je eigen potentie halen? Dan is een Human Design reading bij Hiske je must do!
Iris Slabbekoorn
Sacrale Generator
Copy & (web) advies
@irisgoesnuts
Eigenlijk zou iedereen uitgenodigd moeten worden voor een Human Design sessie! Het heeft mij in ieder geval onwijs veel inzichten gegeven. Vooral in dingen waarvan ik al wel een beetje dacht dat het zo voor mij werkte, maar nu weet ik het zeker! En snap ik vooral ook waarom. Alle puzzelstukjes vielen voor mij op z'n plaats. Dat gun ik iedereen.
Rosanne Boxum
Selfprojected Projector
Business coach
@rosanne.boxum
"Een Human Design reading van Hiske kan ik iedereen aanbevelen! Een hele fijne tool om meer inzicht te krijgen in hoe je werkt, wat bij je past en waar je energie van krijgt, en daarmee jezelf ruimte en toestemming te geven om dit ook echt te gaan leven! Hiske vertelt bevlogen en met humor en gebruikt treffende voorbeelden om dingen te verduidelijken. "
Lisanne de Jong
Emotional Manifestor
Ondernemer
@fresh.visionairies
"Hoe fijn is het als je een gebruiksaanwijzing van jezelf in handen hebt. Als je weet hoe en wanneer je beslissingen het beste kan nemen. Hoe haal je het allerbeste uit jezelf? Hoe voelt het als je op de goede weg zit, hoe voelt het als je eruit bent, wat helpt je dan? Wat zijn jouw superpowers! Absolute aanrader en Hiske doet dit op een hele heldere en kundige wijze! En je kan gewoon focussen op de reading want je krijgt daarna video en audio in je mail!"
Anoniem
Emotional MG