Zoek
Sluit dit zoekvak.

WERK MET MIJ

Human Design
in je dagelijks leven

Blijf je eindeloos informatie verzamelen, of dóe je er ook iets mee? Door Human Design te gaan toepassen en je de informatie te koppelen met jouw unieke verhaal, leer je wat het is om écht jezelf te zijn. Zodat jij het leven kan leven dat voor jou bedoeld is.

Hiske Human Design

And that's where I come in...

Ik breng je toegankelijke Human Design met véél voorbeelden

Deep Dive Reading

Je échte zelf leren kennen

Wanna know how you tick? In een reading krijg je dit op een presenteerblaadje. We duiken jouw chart in en krijgt glashelder inzicht in hoe jij werkt. Hoe je met energie omgaat, hoe jij het beste beslissingen kunt nemen, wat je talenten en valkuilen zijn.

We gaan in gesprek en leggen jouw dagelijks leven over je Human Design chart heen, waardoor er een groter verhaal ontstaat. Waardoor je gelijk praktische handvatten krijgt die je mee je leven in kunt nemen.

Een Deep Dive reading is perfect als je al dingen van je eigen Human Design hebt opgezocht, maar dat de grote cohesie, de diepgang en het ‘klikmoment’ nog mist.

Ik sluit met een reading altijd aan op waar jij nu staat in je proces. Dus ook als je helemaal nieuw bent in Human Design kun je een reading boeken en neem ik je aan de hand mee door je chart.

Sacral Mentorship

Mentoring voor Generators / MGs

Heb je het idee dat er meer voor je in zit, maar dat het er niet uit komt? Zit je vast, of voelt het maar stroef en voel je diep in je vezels dat het leven soepeler kan stromen, met meer energie en meer voldoening?

Misschien weet je al best veel over je eigen Human Design, maar mis je nog een slag voor de integratie en het implementeren ervan. En laat dat nou precies zijn waar de juicy stuff zit.

In het 1-op-1 mentorship support ik jou daar waar het nodig is. 

Door de reflectiesessies en opdrachten word je ondersteund in het deconditioneren en door de regelmatige sessies heb je een stok achter de deur zodat je bewust bezig blijft met je experiment.

Je kunt mij al je vragen stellen, en I got your back in jouw Human Design experiment. 

En voor je het weet flow je door het leven en kun je de film van jouw leven bekijken terwijl het ontvouwt. Twijfel en onzekerheid valt weg omdat je een diep vertrouwen in jezelf ontwikkelt. Het maakt niet uit wat er gebeurt. You got youIf shit hits the fan, jij weet in je diepste vezels dat je op jezelf kunt terugvallen.

Je lichaam weet allang hoe het mooiste leven er voor jou uitziet. Je hoeft haar alleen maar te volgen. (En soms heb je gewoon even een vertaler nodig die je helpt met het herstellen van het contact.)

rsz_dsc_8296-2_kopie

Sacral Mastermind

Vlammen met je sacrale autoriteit 🔥

Hoe chill zou het zijn om een hechte groep sacrale generators/MG’s om je heen te hebben? Waar je altijd op kunt leunen dat ze je de juiste sacrale vragen stellen als je ergens vastloopt of te veel in je hoofd zit.

Een omgeving waar je diep je eigen strategie en autoriteit gaat ontleden. Waar je diep vertrouwen ontwikkelt in jouw sacraal. En waarmee je regelmatig samenkomt om te onderzoeken wat er nog tussen jou en je innerlijke vuur staat.

Een veilige omgeving waar je durft open te staan om je diepste waarheden te ontvangen. Zonder judgment. Waar je leert hoe je andere sacrale generators/MGs kunt ondersteunen met sacrale vragen. 

De Sacral Mastermind is een besloten groepsprogramma waar ruimte is voor maximaal 12 personen.

 

 

 

Liever zelf aan de slag?

🔥 Sacral Superpower cursus 🔥

Leer hoe jouw strategie: 'waiting to respond' werkt als (Manifesting) Generator, en (her)ontdek jouw sacrale kracht
Self-paced videocursus met werkboek