Zoek
Sluit dit zoekvak.

About Me

Hi, ik ben Hiske!

Ik ben een 1/3 Pure Generator en sinds 2020 officieel een Human Design gekkie. Ik vind het zo razend interessant, dat er geen dag voorbij is gegaan zonder dat ik er iets over las. Inzicht in mijn eigen design heeft mij zoveel gebracht, en dat wil ik ook voor jou mogelijk maken.

Hiske in het kort

Groot kattenliefhebber. Karaoke fanatiekeling met “Bohemian Rhapsody” als Go-To song, inclusief airguitar-solo. Speelt af en toe Ukelele. Heeft een blog met hersenspinsels: Hiske Denkt Hardop.

Mijn Missie

Mensen kennis laten maken met zichzelf met behulp van Human Design.
Zodat ze hun eigen SuperPowers ontdekken, en alle kanten van zichzelf kunnen omarmen. Zodat het leven makkelijk wordt en flowt.

Mijn Human Design

Pure Generator
1/3 Profile (investigator, experimentor)
4 ongedefinieerde centers
Valleys-wide environment
High Sound digestion
RAX of Maya

Hiske Human Design
Mijn Visie

Waarom Human Design?

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met Human Design was ik direct zwaar overwhelmed. Die chart, de moeilijke beschrijvingen, een andere taal. Ik begreep er niets van. Toen ik eenmaal mijn eigen design ontdekte was het als magie: ik kon mijzelf opeens veel beter accepteren en ik kon mijn (wat ik zag als) flaws makkelijker omarmen. Ik voelde me veel sterker staan. Het was zo empowering!

Ik wil dat jij het stukje overwhelm kan overslaan zodat je gemakkelijk je eigen design kan gaan ontdekken. Babysteps, praktisch toepasbaar met veel voorbeelden. Dat is wat ik wil meegeven. Zodat jij jezelf kunt empoweren om in je SuperPowers te gaan staan en te zien hoe awesome je eigenlijk bent. 

Want dat ben je: Awesome.

Wat mijn klanten over mij zeggen

"Hiske pakt het laagdrempelig aan, vertelt je over de basis en net genoeg zodat je handvaten hebt om verder te gaan. Hiske is lief, grappig en fijn om naar te luisteren."
Anne-Loes
Grafisch ontwerper @annewoesjh
"Hiske is super enthousiast over Human Design waardoor ze de sessie echt heel leuk en interessant maakt. Hiske weet het op een prettige en begrijpelijke manier uit te leggen ook met handige alledaagse voorbeelden."
Karin
Freelance tekstschrijver @kaatkeepsgoing
"Hiske heeft mij in slechts één uur tijd de helderheid gebracht waar ik naar zocht. Ze is een fijne, warme en empathische persoonlijkheid die je ook laat zien hoe uniek je bent."
Svea
Communicatiestrateeg @bureau_sans_sel

Te gast in andere podcasts

Podcast Vrouwen met impact – Marinka Bil
Wat Human Design voor je kan betekenen in het nemen van authentiek leiderschap

Podcast Nanneke van Drunen
Deel 1: Werken in flow door Human Design 
Deel 2:  Hoe lees je je Human Design chart

Podcast Fearless Adventures – Veerle
Introductie in Human Design

De Carriereswitch Podcast – Rina Vrutaal
Over carriere switchen en Human Design

Badass Business de podcast – Romy van Keulen
Human Design in business

Podcast Op pad met Kim
Een persoonlijk gesprek over mezelf en Human Design