Zoek
Sluit dit zoekvak.

online cursus

SACRAL SUPERPOWER

van waakvlam naar vreugdevuur

Ben jij een Generator of Manifesting Generator?
Wil je meer energie, dagelijks flow ervaren en dichterbij jezelf komen?
Dan is deze cursus voor jou!

Op zoek naar energie en flow?

Dan is deze cursus voor jou!

sacrale centrum

"Ga van waakvlam
naar vreugdevuur!"

Ontdek jouw pure energie

Generators en Manifesting Generators hebben de potentie om krachtige creators te zijn. Dit komt omdat zij altijd toegang hebben tot de energie van het sacrale centrum. Het sacrale centrum is hét centrum waar duurzame, krachtige en stabiele energie vandaan komt.

Het is alleen wel belangrijk dat je weet hoe je er mee om moet gaan. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je doet wat je leuk vindt. Anders heb je geen toegang tot die energie. Als je goed leert samenwerken met je sacrale centrum dan word je magnetisch en trek je geweldige dingen aan.

Helaas kom ik zoveel Generators en ManGens (Manifesting Generators) tegen die vermoeid zijn, of nog láng niet alles uit hun potentie halen omdat ze niet weten hoe ze op hun sacrale power kunnen intappen. Zonde!

De Reconnect Met Je Sacral Superpower cursus zal je helpen om het contact en vertrouwen te herstellen tussen jou en je sacrale centrum.

Ik leer je over het centrum, wat je moet weten, hoe het voelt of klinkt, hoe het werkt, hoe je er naar luistert en hoe je het respecteert.

Met als doel een leven met een gebalanceerde sacrale energie. Als jouw sacrale centrum blij is, zorgt dat voor meer energie, meer flow en een gelukkiger leven.

Human Design hiske portrait

In deze cursus:

Leer je hoe je gebruik kunt maken van jouw eigen energiecentrale (sacrale centrum)

Je leert wat je sacrale centrum is, hoe je er mee omgaat en wat het voor je kan betekenen als je ermee in lijn leeft. Hint: you’re gonna be ON FIYA! Veel energie en voldoening gegarandeerd.

Leer je te verstaan wat je onderbuikgevoel je wil vertellen

Ik geef je tools zodat je kunt leren afstemmen op wat je lichaam je wil vertellen. Je leert herkennen hoe jouw lichaam met jou communiceert, zodat jullie weer dezelfde taal spreken en op dezelfde golflengte zitten.

Leer je hoe je met je sacral kunt samenwerken

Als je eenmaal weet wat je sacral je vertelt, is de volgende stap om hier zo goed mogelijk mee samen te werken. Je leert hoe je gebruik kunt maken van de intelligentie van jouw sacrale centrum. Als je weer besties met je sacral wordt, zul je aan energie geen tekort hebben.

Wat kun je verwachten?

Na de cursus:

Let op: eventuele bijwerkingen van deze cursus zijn
Gevoel van geluk, meer energie, meer flow en toevalligheden

De modules

Module 1:
sacral basics

Ik neem je mee in de uitleg over je sacrale centrum. Wat is het, waar kan je hem vinden, waar staat het voor, hoe werkt het, waarom is het belangrijk? Alle basics behandelen we hier.

Module 2:
de taal van je sacral

We springen gelijk de experimenten in. In deze module ga je aan de hand van opdrachten onderzoeken hoe jouw sacral met jou communiceert. Want dat is voor iedereen verschillend.

Module 3:
samenwerken met je sacral

Om je sacral (en de rest van je lijf) gezond te houden zijn er een paar health-routines die belangrijk zijn. We maken hier een start mee en gaan de eerste stappen zetten om je leven hiernaar in te richten.

Module 4:
in de praktijk

In deze module zijn er Q&A video's met veelgestelde vragen en veelvoorkomende misvattingen over het sacrale centrum. Ook vind je hier tips en tricks voor als je vastzit en bespreken we voorbeelden uit de praktijk.

Wat anderen zeggen:

"In deze cursus legt Hiske duidelijk uit wat je sacrale respons is en hoe jij dit toe kan passen in je dagelijks leven. Ze geeft tips en handvatten zodat jij meer naar je onderbuikgevoel gaat luisteren en dus meer naar je design gaat leven. In een korte tijd, na het starten van deze cursus, heb ik de flow al mogen ervaren op mijn werk. Ik ging dingen doen waar ik aan van ging en dat was echt heerlijk! Ik had veel meer energie en de taken gingen ook veel sneller. Ik kreeg zelfs zin om minder leuke taken ook af te ronden. Voelde me veel positiever. Ik raad deze cursus echt aan iedereen aan!"
Karin
Emotional Manifesting Generator
"Met deze cursus helpt Hiske je op een heldere en leuke manier met je sacrale superpower te reconnecten. Het is informatief, zet je gelijk aan het werk maar het is vooral fun! Hiske brengt de materie in de begeleidende video's op een spontane en verfrissende manier. Maar ook de geschreven uitleg is goed te volgen. Je vliegt als het ware door de cursus heen want allemaal 'aha's' oftewel herkenning. Een aanrader dus!"
Inez
Emotional Generator
"Super blij dat ik deze cursus heb gevolgd! Ik was op zoek naar meer rust en positiviteit en wou graag leren om beter naar m’n ‘gut feeling’ te luisteren!

Ik heb geleerd om niet meer altijd te handelen vanuit een ander willen pleasen, hierdoor hou ik meer energie over voor mij echte ‘ow yeaaah’ momenten!! "
Sarah
Manifesting Generator
"Hiske leeft echt volgens haar sacral superpower in haar video's. Ze komt super enthousiast over en legt alles heel goed uit, ook in haar teksten. De video- en audio- opnames zijn echt van meerwaarde. Het is een erg complete, gestructureerde en praktische cursus, waar je meteen mee aan de slag kunt. Ook heel fijn om regelmatig in terug te kijken."
Astrid
Sacral Generator

Reconnect met je Sacral Superpower

Online cursus
125 incl. btw
  • Online cursus
  • 4 Modules met uitleg video's
  • Interactief werkboek met verschillende oefeningen
  • Audio's om helderheid te krijgen
populair

Zij gingen je voor:

"Ik kocht deze training na lang twijfelen (hoofd, haha) omdat ik merkte dat ik echt teveel in mijn hoofd ben gaan zitten. Door de praktische oefeningen kon ik al snel bewuster worden van mijn sacrale respons. Er mee bezig zijn voelt speels en licht. Deze cursus is zó waardevol! Hier vond ik echt wat ik miste in de boeken en in de vele content op internet en social media."
Frouke Overveld
Frouke
Emotionele Manifesting Generator
"Super leuke, humoristische cursus met leuke filmpjes die mijn sacraal echt hebben aangewakkerd. Na bewust zijn van mijn sacrale respons voel ik nu vaker in het moment de respons. Heel fijn en een aanrader voor alle secral beings"
Gallieth
Gallieth
Emotionele Manifesting Generator

Veelgestelde vragen

Als je nog helemaal nieuw bent in Human Design is het handig om eerst je eigen Human Design chart op te vragen.

De belangrijkste dingen waar je vervolgens mee aan de slag kunt zijn je Type, je autoriteit (hoe je beslissingen neemt), en je strategie.

Deze cursus gaat over de strategie van de Generator en de Manifesting Generator.

Dus ben jij een Generator of Manifesting Generator, dan is het handig om vast wat basis informatie te lezen over je type, en dan kun je vervolgens deze cursus volgen om meer te leren over het gebruiken van je Human Design strategie.

Ja, zeker! Deze cursus gaat helemaal over het leren volgen van je strategie als Generator of Manifesting Generator.

De belangrijkste elementen om te beheersen om in je design te leven, zijn je autoriteit en strategie. Deze cursus draait volledig om te leren reageren (strategie) en om je leven zo in te richten dat het in lijn is met je sacrale centrum. 

Je kunt je Human Design opvragen bij  Jovian Archive. Je hebt hiervoor je geboortedatum, geboortetijd en je geboorteplaats nodig.

Als je jouw chart hebt, kun je vervolgens vinden bij ‘type’ welk type jij bent. Ben je een Generator of een Manifesting Generator? Dan is deze cursus voor jou bedoeld.

Je bent natuurlijk altijd vrij te doen waar jij je geroepen toe voelt, maar als jij een van de andere non-sacral typen bent, dan is de informatie in deze cursus niet voor jou bedoeld helaas. Deze cursus is echt gericht op Generators en Manifesting Generators.

Jazeker! Deze cursus gaat over je strategie. Het gaat om hoe jij optimaal kunt samenwerken met je sacrale centrum. Als jij een generator of manifesting generator bent, dan is deze cursus geschikt voor jou, ongeacht of je een emotionele autoriteit of een sacrale autoriteit hebt.

Het is wel aan jou om je emotional wave te ervaren om te voelen of deze cursus bij jou past. Maar inhoudelijk is hij zeker geschikt.

Je kunt het op je eigen tempo doen. De verschillende modules hebben samen een video-tijd van ongeveer een uur, maar de opdrachten zullen ook nog wat tijd vereisen. Het is vooral belangrijk dat wat je leert, je gaat toepassen en mee gaat experimenteren. 

Je krijgt de cursus toegestuurd en is vervolgens altijd voor jou beschikbaar zolang je hem zelf bewaart. Je kunt de cursus dus zo vaak er weer bijpakken als je wilt.

Na de aankoop krijg je direct toegang tot de cursus, en kun je gelijk aan de slag.