Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sacral mentorship

Je kunt pas écht alles uit je leven halen, als je het leeft zoals het voor jou is bedoeld 🔥

Die diepe voldoening die je als Generator of Manifesting Generator wordt beloofd komt pas als jij je overgeeft aan jezelf.  En om dát te kunnen, mag je eerst jezelf leren kennen. De echte jij.

Wie ben jij zonder maskers?

Hoe ouder we worden, hoe meer verhalen we verzamelen. Verhalen over onszelf, wie we zijn, hoe we ons zouden moeten gedragen. Wat oké is, en wat niet.

Maar passen deze verhalen ook bij jou?

Werkt het voor je? Of heb je jezelf zodanig aangepast dat je niet meer weet hoe het zijn zou zijn zonder?

Hoe ouder je wordt, hoe meer je ontdekt dat je onmogelijk aan die wildgroei van verschillende verhalen en ongeschreven regels kunt voldoen. Je zult het áltijd fout doen voor een bepaalde groep.

Voor je het weet ben je ver in je volwassen leven en realiseer je dat je je power volledig hebt weggegeven en voor de rest van de wereld leeft. 

Je probeert te voldoen aan alle verwachtingen van buitenaf.
Behalve die van jezelf
.

En jij?
Wat wil jij?
Wie ben jij, daar begraven onder die maskers?

"Een Human Design traject is echt een traject. Je mag het leren kennen en ermee experimenteren. Het is mooi om te zien welke eigenschappen je hebt en waarom je doet wat je doet. Het is echt een compleet systeem, nog completer dan je horoscoop."

Je lijf weet het beter

Ons hoofd is zodanig sterk ontwikkeld, dat we zijn vergeten dat ons lijf eigenlijk aan het roer staat. Dat het ons lichaam is die de intelligentie heeft wat goed voor ons is.

Het is ons lijf dat ervoor zorgt dat we blijven ademen, ons lijf dat aangeeft wanneer we moeten eten en slapen, en ons lijf dat uit zichzelf overgeeft bij een voedselvergiftiging. 

Zou je toch moeten nagaan dat we daar allemaal zelf bewust over zouden moeten nadenken.

Noem het lichaamsintelligentie, intuïtie, je onderbuikgevoel. 

Ons lijf weet meer dan wij bewust met ons hoofd bij kunnen. Een geavanceerd systeem dat ons al millennia heeft veilig gehouden. Maar op de een of andere manier vertrouwen we hier alleen op in extreme situaties. Als ons lichaam hardhandig het stuur weer overneemt van ons hoofd.

Maar wat als ons lijf ons ook kan begeleiden naar een leven volgens ons hoogste potentieel? Een leven dat véél fijner en meer vervullend is dan waar ons beperkte denken ons nu aan blootstelt.

Wat als je die lichaamswijsheid zou durven volgen?

And that's where Human Design comes in....

Human Design is een systeem dat beschrijft dat je een eigen manier hebt hoe jij met energie omgaat. Het geeft aan dat er een leven is dat ‘correct’ voor jou is, dat jouw hoogste potentieel faciliteert. Dat als jij volgens die guidelines van jouw design leeft, dat het leven voor je stroomt.

Hoe lekker zou het zijn om je hoofd uit de equation te halen om te gaan Leven met een hoofdletter L, zoals ik dat noem.

Wat anderen over mij zeggen

"Het geeft je bevestiging van dingen die je misschien altijd al voelde maar nooit echt helder had. Het zorgt ervoor dat je veel meer begrip hebt voor wie je bent, hoe je werkt en op welke manier. Het geeft echt handvatten voor het leven en dat is heerlijk."
Bowie Redman Barbiers
Sacrale Manifesting Generator
Doorbreekt taboes: spreker & schrijver
@bowieredman
"Hiske heeft mij in slechts één uur tijd de helderheid gebracht waar ik naar zocht. Ze gaf me concreet advies waar ik ook echt iets mee kan, om me nog meer met mezelf te kunnen verbinden. Hiske is een fijne, warme en empathische persoonlijkheid die je ook laat zien hoe uniek je bent."
Svea
Emotional Generator
Brand Story Strateeg
@sans_sel.nl
"Hiske heeft een onwijs fijne energie, terwijl ze ook nog eens weet waar ze het over heeft. Ze heeft haar eigen innerlijke werk gedaan en dat is essentieel bij Human Design. We want more! We want more!"
Patty Golsteijn
Sacrale Manifesting Generator
VA Festival organisator & multipassionate
@pattygolsteijn
Hiske Human Design jezelf zijn

Durf jij al je ware zelf te zijn?

Hoe fijn zou het zijn als je zonder schuldgevoel en met een glimlach je schouders kunt ophalen als je schoonmoeder over je klaagt dat je er bij het familiediner niet bij bent, omdat jij voor jezelf kiest.

Of dat je zonder twijfel een opdracht stopt die gewoon echt niet meer goed voelt. Omdat je durft te vertrouwen op dat er een betere klant voor terugkomt, die je bakken vol energie geeft.

Dat je harduit durft te lachen, inclusief knorretje waar je vroeger om werd geplaagd.

Dat je erop vertrouwt dat die volgers die je kwijtraakt, gewoon niet jouw ideale match waren. En dat dit niks over jou zegt.

Hoeveel rust zou dat je geven?

Hé (Manifesting) Generator

  • Voel je dat er méér in het leven zit voor jou?
  • Wil je weer dat enthousiaste, vrije, speelse en energieke terug wat je als kind altijd had?
  • Heb je het gevoel dat je nog niet je optimale potentie uit je leven haalt?
  • Voel je je regelmatig ‘stuck‘ maar kun je niet de vinger erop leggen waar het hem nou in zit?
  • Wil jij weer gaan Leven met een hoofdletter L?

Laat mij je Sacral Mentor zijn

In het sacral mentorship gaan we samen op zoek naar jouw ware zelfWe leren haar kennen, gaan op date met haar, en maken haar je beste vriendin, zodat jij:

👉 Meer uit het leven haalt, zoals het voor jou is bedoeld. Waarbij je zo excited bent met jouw leven als je als kind was toen je jarig was of op vakantie ging.

👉  Je dondersgoed en glashelder weet wat bij jou past, en wat niet. Zodat je niet meer onzeker voelt door wat anderen in je omgeving doen of zeggen.

👉 Echte rust ervaart omdat je hebt kunnen loslaten wat anderen van je verwachten.

👉 Weer in contact staat met wat JIJ wilt.

👉 Diepe acceptatie voelt voor wie jij bent. En dat all-of-you er mag zijn.

👉 Een diep diep vertrouwen in jezelf en het leven voelt, zodat welke situatie je ook tegenkomt, je weet dat je op jezelf kunt terugvallen. You got you.

Hiske Human Design

Wat anderen over mij zeggen

"Het was wel ook confronterend, omdat ik op een aantal punten echt niet volgens mijn design leef en dit helemaal niet doorhad."

-Het Sacral Mentorship-
Wat je kunt verwachten

De sessies zijn via Zoom (online).

Disclaimer: om dit traject aan te gaan moet je wel openstaan voor zelfreflectie.

Ben jij toe aan de volgende stap in je Human Design experiment?

Ben jij klaar om het avontuur aan te gaan, en besties te worden met jezelf?

Plan dan een matchcall in. 👇 
We bespreken waar je staat in je Human Design experiment, waar je tegen aanloopt en waarbij je hulp bij kunt gebruiken. En we checken natuurlijk of wij een match zijn. 🥰

Ik laat je daarbij eerlijk weten of ik denk dat ik je kan helpen, en of ik denk dat dit Sacral Mentorship bij jou past.

Luister wat de impact is geweest voor een van mijn mentorshipklanten

De ervaringen van anderen

"Het is alsof ik na 47 jaar mijn manual script heb gekregen. Vol verwondering en herkenning heb ik het samen met jou doorgenomen en toegepast. Dat ik nu weet dat bepaalde dingen niet bij mij horen en mag vertrouwen op dat wat mijn gevoel mij vertelt. De rust en de kracht die ik heb ervaren na het traject is zó fijn. Waarom leren we dit niet op school?!"
Kelly Ooteman
Emotional Generator
"Het 1 op 1 Human Design traject met Hiske is een vat vol inzichten. Iedere meeting was er wel weer een 'o ja' of andere kreet van herkenning waardoor ik keer op keer dieper in mijn design kon duiken. En dat heeft heel veel kennis opgeleverd, waardoor ik mijn experiment nog meer kan uitdiepen. Dank je wel Hiske, voor alle inzichten."
Martha Pelkman
Martha Pelkman
Sacrale Manifesting Generator
@drspee
"Werken met Hiske heeft me opgeleverd dat ik me bewuster ben van mn strategie en autoriteit dat ik daar nu veel beter naar kan handelen en dat ik ook door heb wanneer ik er niet naar luister. Ik snap mijn profiel nu veel beter, waarom ik soms echt behoefte heb om alleen te zijn en me daar nu veel minder schuldig over voel. Het heeft me heel veel Aha momentjes opgeleverd."
Anna
Sacrale Generator

Veelgestelde vragen

In een reading vertel ik jou over je design. Dit is vaak een vrij informatie-dense sessie. Je leert op die manier veel over jezelf, wat een hele fijne eerste stap is, maar je mist nog de slag om het te gaan toepassen.

Dat is waar we in het mentorship volledig op focussen. Ik kijk echt met je mee in je dagelijks leven waar je tegenaanloopt, wat je uitdagingen zijn, waar je nog meer in je unieke zelf kunt en mag stappen. We benaderen dit vervolgens vanuit je Human Design, en je krijgt praktische oefeningen om hier mee bezig te gaan.

Kortweg krijg je bij een reading dus informatie en inzichten. En werken we bij het mentorship aan een diepe integratie van die informatie. Zodat je echt je design gaat léven.

Het is niet erg als je nog niet zoveel van Human Design weet. Daar neem ik je in de sessies in mee. Het is wel belangrijk dat je écht wilt committen aan jezelf. Ik zal je zeker uitdagen om uit je comfortzone te stappen.

Wat wel belangrijk is, is dat je je eigen Human Design chart al een keer hebt opgezocht, en dat je weet of je een generator of manifesting generator bent.

Ben je een van de andere types (projector, reflector, manifestor), dan is dit mentorship niet voor jou.

Jazeker, juist. Het mentorship draait volledig om de toepassing van die kennis.

De focus ligt veel minder op de informatie, en veel meer op de integratie ervan.

Natuurlijk komen er elementen naar boven waar je nieuwe dingen over jezelf leert, en kwartjes die zullen vallen. Maar we gaan vooral richten op: wat betekent jouw design voor jou, waar loop jij tegenaan. Waar mag jij nog meer in lijn met jezelf gaan leven. Waar heb je nog te deconditioneren (en hoe kunnen we daar stappen in zetten tijdens dit mentorship).

Vind je dat je al helemaal in je design leeft, of wil jij puur informatie over je eigen design leren, dan is het mentorship waarschijnlijk niet voor jou.

Nee, dit mentorship is echt specifiek gericht op sacral beings. Ofwel: Generators en Manifesting Generators (MG’s). Ik ben zelf een generator, en put in dit mentorship echt uit persoonlijke ervaringen uit mijn experiment de afgelopen jaren.

Je kunt wel gebruik maken van mijn andere diensten. Wil je toch graag 1:1 begeleiding voor jouw type, dan kun je me mailen op info@allesoverhumandesign.nl en dan kijk ik wat er mogelijk is.

Ik ben zelf een 1/3 sacrale generator.

De centra die ik heb gedefinieerd zijn:
Root, sacral, spleen, hart en G-centrum.

Ja en nee. Het kan wel inzicht geven in de designs van bijvoorbeeld je naaste omgeving. En je kunt hier het een en ander over aan je vrienden en familie vertellen. Maar ik ga je niet leren hoe je een reading kunt geven.

Dit mentorship gaat echt om JOUW proces. Jouw eigen experiment.
Zorgen dat JIJ in alignment komt met jezelf.